Οι λιχουδιές της Λεμονιάς

Οι λιχουδιές της Λεμονιάς
Lemonia's Delights

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Σαλάτα με Πέστο Dirollo Καπνιστό

Υλικά
150 gr. ανάμικτη σαλάτα (λόλα, ρόκα, ραντίτσιο κτλ.)
125 gr. Dirollo Mozzarella
8 λιαστές ντομάτες
1 κουταλιά της σούπας κουκουνάρι καβουρδισμένο
1 κουταλιά της σούπας βαλσάμικο
Για το πέστο με Dirollo Καπνιστό:
2 κουταλιές της σούπας φύλλα βασιλικού
50 gr. Dirollo Καπνιστό
1 σκελίδα σκόρδο
80 ml. ελαιόλαδο


Εκτέλεση
1. Ετοιμάζουμε το πέστο: αφού πλύνουμε και στεγνώσουμε καλά τα φύλλα βασιλικού, τα πολτοποιούμε με το σκόρδο και το Dirollo Καπνιστό, προσθέτωντας σιγά-σιγά το ελαιόλαδο.
2. Σε μια σαλατιέρα ανακατεύουμε τις σαλάτες, προσθέτουμε ψιλοκομμένες τις λιαστές ντομάτες, την mozzarella κομμένη σε κύβους και ραντίζουμε με το μπαλσάμικο.
3. Περιχύνουμε με το πέστο, προσθέτουμε το κουκουνάρι και σερβίρουμε αμέσως.http://smartsyntayes.gr/salata-me-pesto-dirollo-kapnisto/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου